Selasa, 26 Julai 2011

xnak ker jln2...?

...:: SALAM ::..

alhamdulillah masih ade waktu yg tuhan bg kat aku kan... hehehhe...
ehhhh, wktu apa tu erkk..??, wktu utk aku hidup la, ieeeitu pun x leh nk teka kaa.. ape ker lembap sgt otak kau niii.. ooouupsss, terlbih sudaahhhhhhhh kasornyer, maaap la nooo, cek x sngaja plak... terlebih emo.... pa pun senyummm caakkk.

jgn nk mara2 tauuuu.. apa aku kata td, jgn lupa senyumm... huhuhuh... mst panas hati korg kan, sabar ekk.. dpt pahala tau. ermm ckp psal xnak ker jln2...?, apa sbnr nya yg jd isu kat sini... mst korg tertya2 kan... sabaor la jgn nk glojoh sgt laa, nk bgtau la niii... (eleeh, kau ni lakaran mindaku kau bjet mcm ade yg nk baca sgt blog bruk kau niii.. p blah men jauh2 laa... wawawawa.)

sebenarnya mcm ni... ade org tu tya, xnak jln2 ker cuti2 nii, rugi weii x jln2 niii... (lbih kurg mcm tu la ayat yg dia kata) so lakaran mindaku jwb laa, ntah laa rasa mls nk jln2 laa.. xdk feel nk jln2.
sbb klu ikut kan tu dah dok sni nk msuk 3 thun, byk dah tmpat yg p.. myb sbb tu la xde feel nk p... hahaha, ker xde duit ngaku jer laa oii, ehhh bik2 sikit naa, meh sini nk riak sikit kat korg yaerr... sebnrnya lakaran mindaku, ade satu plan yg lg best tau, nk g jln2 yg lg best, nk tau jln p mn, tggu naaa..... sbb nya nya nk p sana musim sejuk nti, best woooo... jgn nk jles2 k, kena siku nti baru tau..... huahuahahu.....

walau apa pun, harap2 nya umi bg la utk lakaran mindaku p jln2 tu nti... almaklumlaaaa, sblm ni bg.. tp xtau la kot2 esok xbg plak... mst pujuk gak smpai umi bg, kna buat2 ayat sedeyy la pasni..
hahahahah.. ermmm.... ok lah yer, kat sini dah ptg so nk rehat jap na.. sok kita jumpa lg yer utk post yg baru, penat dah nk merepek kt sini... dan amik peluk kuat2 ayat ni tau..

" Jujur adalah cermin kebenaran,
Sabar adalah cermin keikhlasan,
Semangat adalah cermin pergerakan,
Pantang menyerah adalah cermin kejayaan,
Persatuan dan kesatuan adalah cermin dari perubahan,
Ikatan persaudaraan yang kuat mencerminkan jati diri mahasiswa yang beradab... "


HIDUP MAHASISWA !!!!!!!!
(ek eleeehhh, smgt benor kau ni lakaran mindaku....)

ok lah sekian sajee laporan hari ni..

...:: TERIMA KASIH BUAT PEMBACA ::...


8 ulasan:

  1. Ambik jurusan apa?Harap keadaan di sana dah kembali tenang

    BalasPadam
  2. saya amik jurusan syariah islamiah...
    alhamdulillah keadaan di dini dah kembali stabil, tp biasa la kdg2 ade gak demo2 niii... hehehe

    BalasPadam
  3. syariah islamiah??blaja kt mne??

    BalasPadam
  4. ermm.. blajar d timur tgh mesir jer,.
    kamu..??

    BalasPadam
  5. ambik syariah jgk..tp dlm malaysia je..

    BalasPadam
  6. ermm... mst hebat gak kan.. dlm m'sia pun hebat, xde beza dgn yg luar... pa pun mekasih yer.. hehhe

    BalasPadam
  7. sama2..beza la..sne lg hebat..nak try apply universiti al-azhar lps diploma nnt..doakn yerk..(^_^)

    BalasPadam
  8. ermm.... silakan yer utk isi borng kemasukan, n satu pesanan. kamu perlu sediakan diri dlm keadan yg btul2 kuat x kira mental atau fizikal jika muhu duk sini... bukan mahu lemahkan kamu, tp sebagai persediaan awl, hehehe... apa pun tahniah ade cita2 mcm niii

    BalasPadam