Rabu, 23 November 2011

plez... study k, nak blik msia kan ...???



soryyy erk.. pic x clear

...:: ASSALAMUALAIKUM ::..

Alhamdulillah wa syukur lillah, masih lg ade waktu utk ku berblog.. yeyeyey.. mekasih wahai tuhan, atas nikmat ini yerrrrrr.. so kwn2 mari sama2 ucap syukur pada tuhan tau, atas nikmat yg tuhan berikan... jgn kita mudah lupa erkk... nikmat ni hanya sementara, jd jgn kita lupa nk syukur pada tuhan tau.....

ermmm.... balik pd tajuk, korg nak tau, skrg ni kuliah dah mula n bertambah rancak bila mana doktor2 pun dah msuk kuliah, klu sblm2 ni kuliah tu nama ja buka, tp kdg2 tu rasa mcm xbuka.. hehehe... tp apa pun kuliah mmg terbaik laaaaaaaaaaaaa.. (kwn2 jgn mls nk msuk kuliah tau..)

bila kuliah buka ni mmg bes, tp yg kurg nya lak, nti nk kena amik peksa plak... wawawawawawa.. susah maaaa, (kwn2 doakan agar aku sentiasa berjaya yer,) mekasih kwn2.
tahun ni kena ubah cara study lak.. cz cara yg thun lepas kurg berkesan.... hehhe.. tahun ni kena set dlm minda tu AKU NAK BALIK MALAYSIA... SO KENA LEBIH RAJIN. (harap2 menjadi aa..) huhuh

...::YA ALLAH, BERIKAN AKU KEKUATAN UNTUK TERUS TABAH ::...

and yg las ni sebuah hadis yg mahu di kongsikan dgn teman2 smua....
KELEBIHAN BASMALAH(BISMILLAH) sabda NABI MUHAMMAD S.A.W : 'TIADALAH APABILA SESEORANG HAMBA MENYEBUT BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM, MELAINKAN HANCURLAH SYAITAN SEBAGAIMANA HANCURNYA TIMAH DI ATAS API." sumber drpd buku himpunan 400 hadis RASULULLAH S.A.W fadhilat amalan harian muslim karangan muhammad zulfaka abd. lah...
SEKIAN....

...:: TERIMA KASIH BUAT PEMABACA ::...

21 ulasan:

  1. Beautiful writings. Good thinking. Keep going. Thanks.

    BalasPadam
  2. Beautiful piece of work. Of course an useful post. Thanks.

    BalasPadam
  3. Very enjoyable post. I like it. Looking for more. Thanks.

    BalasPadam
  4. Cheering work. Many will like it. Thanks.

    BalasPadam
  5. Important work. I appreciate it. Thanks.

    BalasPadam
  6. Excellent job. Make such work available. Thanks.

    BalasPadam
  7. Excelent work. Will be beneficial for others. Thanks.

    BalasPadam
  8. Very enjoyable post. I like it. Looking for more. Thanks.

    BalasPadam
  9. Admirable work. Make another such like it. Thanks.

    BalasPadam
  10. Make continuation of such useful works. Thanks.

    BalasPadam
  11. Useful post. We look forward for the next. Thanks.

    BalasPadam
  12. Nice work. I appreciate it. Looking for such useful future works. Thanks.

    BalasPadam
  13. Good post. Keep going and be useful for others. Thanks.

    BalasPadam
  14. Good job. Wants more relevant post. Thanks.

    BalasPadam
  15. After many days such article have read and really enjoyed it. Thanks.

    BalasPadam
  16. Hai. Beautiful work. Write frequently and be beloved of others.Thanks.

    BalasPadam
  17. Very enjoyable post. I like it. Looking for more. Thanks.

    BalasPadam
  18. Nice post. I like it. Keep going. Thanks.

    BalasPadam
  19. Useful article. Will be beneficial for others. Thanks.

    BalasPadam
  20. Eligible work. Worthy of applause. Thanks.

    BalasPadam